Frisk igen, såen da

Sofia er ved at være frisk igen, såen da. Hun har fortsat feber indimellem, men er ellers glad, såen da, for pyha hvor har hun været hys og ked idag, og moarens lunte var efterhånden ret kort. Men vi fik en middagslur, dog med det resultat at det ved min side ligger en temmelig vågen Sofia, selv om klokken snart er 22. Men bedring er på vej!
Imorgen skal vi til barnedåb og bagefter til mad hos fam Høyer og søndag på bondegårdstur.
Havde håbet på en løbetur imorgen, men nu er jeg F….. Begyndt at gå ondt i knæet, ikke som jeg plejer hvor det er ledbåndet på ydresiden, nej det er på indersiden og gør avs, men altså det er først kommet idag og altså ikke i forbindelse med løb. Så håber at 3 hviledage kan afhjælpe det, for nyder faktisk at komme afsted de der 3 gange om ugen og ser frem til om 8 uger forhåbentlig at kunne løbe 5 km uden stop.