Forår i luften

Jeg sværger det var der altså idag… ok lige indtil det begyndte at sne IGEN!!! Stop blev der sagt! Ej sneen er faktisk næsten væk igen og solen kom skam frem igen 🙂 men nøj hvor jeg altså ikke orker mere vinter nu, jeg er taknemlig for at vi ikke har haft regnvejrsvinter som vi plejer, men kalenderen siger altså MARTS, dvs forår, hvilekt betyder vintergækker, krokus, og snart anemoner… kom frit frem.

Men midt i alt det her snehalløj, måtte jeg altså lige drømme mig frem til vores sommerferie. Iår skal den står charterferie, Kreta er målet og rejseselskabet er startours. Nøj jeg glæder mig. ikke mindst fordi min mor, lillebror og Bjarne også skal med, og i uge 2 kommer min moster og ene kusine. Jeg har som barn altid holdt campingferier og sommerhusferier, og det har været skønt, samvær på højt plan og total afslapning, men jeg glæder mig alligevel lidt til at kunne rejse udenlands med min mor for første gang, sådan med flyver und alles.

sommerferie2010

Her skal vi så tilbringe 14 dage, Gerani på Kreta, og jeg glæder mig SÅ meget.

Minfridag er idag blevet brugt på at komme igang med træningen igen, det var skønt. og efterfølgende afslapning og boglæsning hjemme, mens vaskemaskinen snurrede. Sofia blev hentet kl 13, glad og tilfreds. Der efter til 3 års undersøgelse hos lægen (sofias reaktion på at vi skulle til lægen var hvor hun havde ondt). STore rosende ord til min lille prinsesse, både for sprog og meget andet. Hun er helt som hun skal være, så det er bare super. Derefter til Køge et smut, skulle have noget gran, men det kommer først om en uges tid, så vi slog et smut over i Kvickly og fik denne dejlige bog som jeg selv havde da jeg var barn.

ItemImage

Og så til 50 kr, det var et lækkert fund 🙂

Nu skal resten af “tyskerungen” læsen færdig.