Stadig syge

Æv hvor er jeg træt af det. træt af at køre på halvt tryk og træt af sygdom… Heldigvis er Sofia en sofakartoffel lige som mig i disse dage, det hjælper meget på det. om min lille mus er faktisk “god” til at være syg sammen med mor, ingen piven eller alt for meget “ked-af-det-hed” det sætter jeg pris på 🙂 Håber dog at vi snart er frisk igen, for det er altså ikke SÅ fedt igen bare at være herhjemme. I nat syntes Sofia at det bedste sted at sove, var under min dyne, sammen med mig, og helt klistret op af mig… pyha ikke meget sammenhængende søvn til mig, så ser frem til middagslur om et par timer.

Mens Sofia er Dora for 1000 gang så er jeg igang med min nye bog

Dan Brown - det forsvunde tegn

Dan Brown - det forsvunde tegn

 

Og som lovet er der endelig lidt billeder fra Børnefødselsdagen, undskyld der er gået så længe 🙂

Jeg arbejder på at få opdateret og samlet vores ønskelister under en side, håber de er klar i aften.