Slut prut og snart ferie

Igår havde jeg sidste forældre møde i denne omgang, men syntes altså også at de sidste 3 uger har været noget pakket med 4 gange forældremøder (3 på work og 1 i børnehaven), samt 2 gange førstehjælpskursus, nu ser jeg frem til et par nogenlunde rolige uger, ialt fald hvad aftenerne angår. Mødet igår gik super, flot fremmøde, så det var skønt. Allerede da jeg kom hjem, kunne jeg mærke tyngden fra mine trætte skuldre var lettet en helt del. Var dog alligevel træt. men trods træthed var det svært at falde i søvn… det er et af de tegn jeg får på at tiden har været lidt for presset, og det er tid til at sætte ned i gear. så det gør jeg.

I skrivende stund spiser Sofia yoghurt med hurtig hjemmelavet müsli, med ymerdrys, havdregryn, rosiner og friske æbler. det er lige noget hun kan li.

Og nedtælling til ferie… jeps også i den grad om 21 uge er vi på vej mod Prag, og nøj hvor jeg glæder mig, ikke kun til at gense Prag, men også bare til 5 dage med familiesamvær og afslapning

nu skal jeg se at komme lidt i gang så vi kan komme igang med dagen