mandagstræthed

Jeg er virkeilig træt idag… ok ved at jeg den sidste tid har skrevet det maaaange gange, men idag er ingen undtagelse. Det har været en noget hård start på job igen syntes jeg. Og mangle dage føler jeg at jeg halser bagefter og kun har styr på halvdelen af det jeg burde.. at der venter en tema/tværs/klima uge lige om hjørnet er jo så ikke ligefrem noget der løfter presset på hverdagen… men jeg klare den, for det skal jeg jo 🙂 dog er jobbet ikke surt eller træls, bare tavlt. Så ja nedtællingen til efterårsferie og prag er begyndt.

Har den sidste tid fulgt lidt med på div andre blogs, især nogle jeg har fundet hvor indhaveren går den del mere op i tøj og outfits end jeg nu engang gør. og det skal slet ikke læses med en nedladende tone, for jeg er i den grad blevet inspireret. har i weekenden bestilt et par nye jeans fra H&M samt en strik o oversize model. efter at have set det på en anden blog. Er vist i det hele taget ikke særlig godt til at få shoppet tøj og andre lækkerrier til mig selv, men Sofisen har i den grad et veludstyret klædeskab….Men glæder mig til prag-shopping 😉

Projekt ble-fri går stille går stille og roligt. Der er stadig uheld, men de blir færre idag har der været 2 i børnehaven, men ingen herhjemme, og hun kommer nu selv og siger det,samt skynder sig ud på potten. Så måske ikke så smertefrit som jeg har hørt fra mange andre, hvor det bare er af med ble og ingen uheld. men så længe hun er glad og stolt er det nok for mig. Imorgen står den på tur med børnehaven, så madpakken skal smøres og drikkedunken findes frem..

Jeg har her til aften endelig fået brugt ordentlig tid på min forberedelse til imorgen. og møder først kl 10 imorgen, så kan lige nå kopidelen imorgen.