Træt med glad

Det er sådan dagen er for mig lige pt. jeg er TRÆT, MEGET TRÆT. Men på den gode måde. træt fordi det er hårdt at starte på job igen, og nej det er ikke bare det at komme tilbage efter ferie, det er det at hele skolen kommer tilbage fra ferie og der er 1000 ting som liiige skal ordnes og huskes og klares. Men alligevel er det bare fedt at være retur. fedt at gense kollegaerne og ikke mindste ungerne.

ugen er gået med høstfest forberedelser og sluttede igår med en super høstfest på Hastrupskolen, jeg havde i den grad haft min tvivl mht til selve fest, nåede vi at få det hele op og køre. kom der nok mennesker osv. Men det var kort sagt en SUCCES!! Torsdag bagte mig klasse til den store guldmedalje og fredag gjorde vi klar med skilte, duge osv. vi skulle nemlige have en cafe/kage/pølsehorns bod. kl 11.30 var vi så klar som vi kunne blive og smuttede hjem for en kort stund, jeg blev hentet af Mikael og vi fik spist fødselsdagdags frokost i byen, for ja Mikael havde jo også føs’dag mit i høstfesten, vi fik dog fejret det sådan lidt af et par omgange den dag.

jeg kom hjem til et dejligt rent hjem, tak mor:) vi fik en hurtig snak og jeg nåede endda en lur på sofaen, inden jeg ved 15 tiden hentede Sofia og satte bilen mod skolen, hvor alle allerede var igang med at sætte og og sætte i gang. lidt i 16 begyndte de første forventningsfyldte forældre at komme, og inden ret længe var HELE skolegården fyldt, og jeg mener fyldt. der var en super stemning og det var bare SÅ fedt. bestemt alle bekymringer og arbejdet værd. er klar igen på fest om et år. i løbet af den første time var vores pølsehorn udsolgt, og efter 2 havde vi heller ikke mere kage. men mine super elever solgte i stedet kaffe til den store guldmedalje, ikke noget med at lukke ned, nope de fortsatte trods udsolgte pølsehorn og kager.

ved 20 tiden sluttede vi, bandet spillede sidste sang, Thomas takkede af og alle hjalp med til at få ryddet op. 20.30 var hele skolegården ryddet op, manglede kun at blive fejet for lidt hø. og vi fik en velfortjent fadøl og lidt pizza.

Mikael var kørt til farmor og frank for at blive fejret med ordentlig fødselsdags mad 🙂 og hentede mig ved 21 tiden. der var jeg godt træt og hoppede næsten på hoved hjem i seng. Sofia syntes så ikke at vi skulle sove særlig længe, så 6.20 var hun frisk. kan kun sige at sådanne morgner elsker jeg børnemorgentv 🙂

Sofia som indianer efter besøg i en af boderne :)

Sofia som indianer efter besøg i en af boderne 🙂

Indianer Sofia og fødselsdags far

Indianer Sofia og fødselsdags far