Weekend klar

Ja det er jeg i den grad. Fårk den første rigtig uge er hård. Men alligevel er jeg glad for at være tilbage i folden. selv om jeg står mit i stormen, så nyder jeg det. som en kollega idag sagde til mig “Karina, du er jo godt til at navigere gennem kaoset”, og ja det er jeg måske på mit job, men det er kun fordi min verden uden for, den med familie og venner er rimelig stabil og ordnet, sådan da 😉 det er jeg taknemlig for og værdsætter i den grad det liv jeg har mulighed for at leve. Sådan at jeg netop kan navigere gennem det kaos det kan være at være lærer. men forstå mig ret det er det gode kaos. ikke det altovervældende, sorte og uoverskuelige kaos.

Nu er første uge næsten færdig, og jeg er SÅ klar til weekend, glæder mig så meget til kl 10.40 når klokken ringer til weekend for mig, jeps jeg har nemlig TIDLIG fri om fredag, SOOO lovely.

Sofia skal til frisør i morgen eftermiddag, og så afsted på weekend hos farfar. Forældrene skal nemlig ud og danse moderne og lufte festtøjet, i anledning af Peters 31 års føs’dag.

Og på søndag er det så 1 år siden vi sagde ja til hinanden i kirken, har svært ved at forstå hvor det år er blevet af, brugt godt, fyldt med minder, familie og gode venner, men alligevel fløjet forbi. Tak for et fantastisk år til min dejlige mand, der trods stress og kaos holder mig ud 🙂

Eftermiddagsafslapning på sofaen

Eftermiddagsafslapning på sofaen

Snakker med farfar om weekendens besøg

Snakker med farfar om weekendens besøg