Back to reality…

Så er hverdagen for alvor i gang igen… pyha havde faktisk glemt hvor stresset de første uger efter skolestart egentlig er. Ok det lettere i år fordi jeg har været det hele igennem og husker de fleste ting. Men alligevel er der ”nåhh ja det skal vi lige” og ”hvornår kan vi lige mødes om det og det og det” + div forældre møder mm. Men jeg klare den, fordi jeg har fantastiske kollegaer, fantastiske elever og en fantastisk familie og venner. For en ting jeg især lærer i mit job er hvor vigtig det er at have opbakning fra alle sider, så glider tingene bare meget nemmere.

Min lille Mumitrold er faldet godt til i børnehaven, og er glad når man aflevere og vil ikke med hjem når man henter. Det er bare luksus, og jeg ved at det bestemt ikke er alle som har det så let. Dog er hun træt, meget træt, hvilket betyder en noget sur Sofia om aftenen, og lidt om morgen, og skaber lidt flere konflikter end normalt, men vi klare den. Og så har jeg begivet mig ud i madpakke-ræset, og jeg nyder det.. ja nogle tænker ”hjælp madpakker”, men jeg syntes faktisk om at lave madpakker, nyder at finde på små ting der kan puttes i madpakke, bage forskellige brød osv. Og det hele er 1000 gange givet igen når Sofia stolt bær sin madpakke fra rygsækken og ud i køleskabet, det er simpelthen så dejligt. I skrivende stund er der en dej der er ved at hæve (Tak til Louise for opskrift, kan ikke sende mails pt, så derfor jeg ikke fik svaret) , som gerne skulle blive til minipizza, minipølswehorn og minitærter J af andet godt il madpakken kan nævnes små rugbrød rullet i solsikkekerner (lavet af normal rugbrødsblanding, formes i små aflange boller, med våde hænder, og rulles i solsikkekerner inden de bages ca 30 min i ovnen). Skoleagurker, små bøtter med fx jordbær eller vindruer, og eller alt andet i små udgaver er et hit, og så sefølig rugbrødsmadderne. Sofias madpakke har i dag indeholdt 6 halve (de små levebrød) med leverpostej, kyllingepølse, torskerogn, fignepålæg, spegepølse og fiskefrikadelle, derudover en rugbrødbolle, et æg (Som Sofia fik med hjem fra børnehavens høns i går), en pose med en skoleagurk og lidt sukkerærter og en bøtte med jordbær. Det er ikke meget der er tilbage når hun skal hjem,  resten er spist til lidt tvtid herhjemme.

 Nu vil jeg få bagt lidt af dejen og ellers få aftenmaden på bordet.

Min store pige der selv kan cykle/løbe til børnehave

Min store pige der selv kan cykle/løbe til børnehave

Maler døren til legehuset sammen med far

Maler døren til legehuset sammen med far

2 tanker om “Back to reality…

  1. Aj, hvor er det flot så meget Sofia kan spise Karina! Hold da op….og ja, jeg kan bare også rigtig godt lide at stå med den madpakke om aftenen, det sådan lidt trylleri for sit barn hver aften, og man glæder sig til de skal spise :O)

    Fin ny side, og godt at alt er vel selvom du står midt i “stormen” af sommerfeire´børn der skal tilbage på bænkene…hihi.

    Knus Lou.

  2. Ja hun har en virkelig god appetit. de sidste dage er der kommet lidt med hjem, men det guffer hun så når vi kommer hjem fra børnehaven, ikke sært at hun ikke er sulten til aftensmaden:)
    Det er nemlig dejligt med lidt madpakke trylleri.
    hehe ja stormen er i fuld gang, men det er jo alligevel skønt at være tilbage.

Der er lukket for kommentarer.