Store farvel dag….

Så kom dagen hvor vi skulle ned og sige farvel til Gul stue, ikke ligefrem noget jeg havde glædet mig til. Men alligvel en dag som vi kom til. Jeg startede morgenen med at bage en omgang boller som vi skulle have med. Sofia ville så gerne have de skulle laves som en larve, så det gjorde vi, eller måske en slange. fin var den i alt fald 🙂

Larven lavet af boller

Larven lavet af boller

Vi fik pakket os sammen og kørte afsted. Sofia var glad og glædede sig til bollerne, og tror ikke rigtig hun forstår det som vi voksne, altså hun fortså at imorgen skal hun i børnehaven, men hun forstår næppe det hele sådan som vi gør, og det er jo også derfor hun er barnet og vi er de voksne. Men farvel-formiddagen gik rigtig godt på gul stue. vi fik spist bollerne, mums, givet gaver, og Sofia fik en super flot bog med billeder fra de 2 år hun har gået på gul stue, samt lidt tegninger. Pernille, Mie og Karin blev super glade for gaverne, og mon ikke også gitte blir glad når hun er tilbage fra ferie 🙂 Sofia fik leget en sidste gang med legetøjet, de andre børn og de voksne og efter en times tid var det tid for os at komme afsted igen. vi fik krammet farvel, og jeg klarede det endda helt uden at tude.. flot ik;)

Desværre kom jeg hjem med en enorm hovedpine 🙁 så måtte ind og sove en lur sammen med Sofia.  ved ikke helt hvad jeg gør når hverdagen for alvor er igang igen… mon man kan bede om at få en time hver dag til at sove middagslur… nok ikke.

Efter luren smuttede vores lille familie til Roskilde for at kigge på en løbecykel. Troede lidt at det var et modefænomen, men har læst en del om dem, og lyttet en masse til folks erfarringer, og kan godt være det er en modedille, men det er af den slags der rent faktisk er en masse gode ting ved så. Dels er den godt for den motoriske udvikling, for balancen osv. og så lærer børnene at cykle på 2 hjulet hurtigere pga den øgede balance evne, så vi havde faktisk tænkt os at give Sofia en sådan i fødselsdags gave, sådan at hun bare fik den i foråret. men efter vores sommerhus tur, fik hun prøvet Johannes´og den var allerede et hit der, hun var ikke super god, men kunne se at hun ville få meget glæde af den allerede nu. Hun forstår jo ikke konceptet at få sin gave på forskud, og heller ikke hvad gaver koster osv. Så derfor har vi voksne aftalt at gaven er en del af fødselsdagsgaven, og Sofia fik afvide at det var en gave fordi hun nu var blevet en stor pige som skal gå i børnehave. Vi kiggede på den i butikken, og Mikael fik så købt og smuglet den ud i bilen uden Sofia så den, og fik den stillet ind i stuen inden vi kom ind. DET var et hit og hun har kørt lidt på den her til aften, er sikker på den nok skal give mange timers leg og underholdning.

Min store prinsesse, på sin nye prinsesse løbecykel

Min store prinsesse, på sin nye prinsesse løbecykel