FERIE TID :)

Mikael havde sidste arbejdsdag inden 14 dages velfortjent ferie 🙂 vi glæder os. Imorgen skal vi have ordnet de sidste ting inden vi lørdag smutter afsted mod Ebeltof med 2 x fam Høyer og vi glæder os alle mand.

Miakel og Peter har bygget videre på legehuset idag og nøj det blir flot. glæder mig så meget til det er færdig og malet und alles.

Ellers nyder vi bare sommeren 🙂 Sofia syntes dog det der pottetrænings halløj skal sættes i bero. hun har jo ellers fint ville ud og tisse, gerne gå ude ble og både tisset og lavet pølser på wcet, men pludselig idag var det bare ikke noget hit. hun gik ellers fint uden ble i formiddags, men tissede først da hun fik ble på inden vi skulle køre. på trods af at hun 2 sek for inden havde siddet på wcet, og igen i eftermiddags kunne jeg se at hun faktisk holdt sig fordi hun ville have ble på så det fik hun og så sætter vi det hele i bero og ser hvad der sker. det er ikke så vigtigt, ja jeg havde håbet at det kunne lykkede her over sommeren, men sådan skal det ikke være og det vigtigste er at hun er klar. og det så åbenbart ikke endnu. Kan være lysten kommer igen når hun kommer i børnehave og ser de større børn gå på wc, sådan startede det i alt fald nede i vuggestuen.

nu vil jeg kaste mig over min nye bog “er der nogen” og se om ikke jeg kan få den færdig inden vi tar afsted, så jeg kan få en bog mere med.