Tilbage til hverdagens tumult

Så er hverdagen skudt igang, og jeg er træt. Nøj hvor har det været skønt at holde ferie, og hvor er det faktisk hårdt at komme tilbage i gear igen. Men jeg klare den, og nu er der kun 2 dage til weekend 😀

jeg har cyklet de sidste to dage på job, jeps klap på skulderen til mig. igår kørte jeg endda Sofia i vuggestue også. idag afleverede Mikael hende og jeg hentede hende så. det er en dejlig forfriskende tur, og vil så vidt muligt prøve at komme op på cyklen og afsted så mange dage som muligt på ugen, imorgen blir det dog bilen der vinder. Henter nemlig Sofia når jeg har fri 11.30, og tror ikke hun kan holde sig vågen på hele cykelturen, og vil gerne have hende hjem og sove, så jeg ikke skal ind og hente hende når hun vågner, men vi istedet kan gå et smut i haven.

Nu må jeg heller få ryddet op, da vi får gjort rent imorgen, og så skal der forberedes til imorgen…..