“Selv en lang dag får en ende”

Sådan har en meget klog dame sagt til mig for et stykke tid siden, en klog dame som i min dejlige moster. En dag hvor dagen bare var alt for lang, ugen endnu længere og tiden indtil ferie var helt uoverskuelig lang. Det var nogle ord hun selv havde fået med på vejen engang for længe siden. så JA “selv en lang dag får en ende”, det er i disse uger virkelig et ordsprog jeg holder mig klamrende til, indimellem. for jeg har nogle meget lange dage, dage med alm skole, møder, kurser, leg med Sofia, indkøb, madlavning, oprydning, tøjvask og når ALT det er klaret kan jeg så lige sætte mig, nej ikke for at slappe af, men bare for at forberede mig til den næste lange dag. Det lyder måske som en masse brok, det er det på ingen måde, det er en hverdag jeg elsker og holder af, en hverdag som jeg har valgt og nyder. Den er fyldt med en masse dejlige ting og skønne folk, som jeg absolut ikke ville være foruden. Dog kan jeg lige i disse uger hvor der er ekstra top på godteposen godt mærke en snigende træthed, som melder sig allerede når jeg står ud af badet og tænker dagen igennem, så jeg prøver at lade være, lade være med at tænke ALT for lang, for pyha hvor blir man træt. Istedet tar jeg lidt af gangen og så er det pludseligt ikke SÅ slemt igen. Men for at huske alle de ting jeg nu skal huske har jeg fået mig et lille huskehæfte (super fancy grønt kladehæfte), hvor jeg når jeg kommer i tanke om noget kan skrive det ned til senere brug, så er det eneste jeg faktisk SKAL huske, er at kigge i det hæfte i løbet af dagen, og JA det fungere altså. En af de største trætsheds faktorer på min dag var nemlig ALLE de ting jeg SKULLE huske, som jeg IKKE måtte glemme, og som jeg alligevel indimelle glemte. men nu er det skrevet ned og jeg husker bedre 😉

Nu sidder jeg så her for enden af en lang, men dejlig dag, huset er ryddet op og venter på rengøring imorgen, Sofia er puttet og venter på at det blir morgen og hun skal hygge først i vuggestuen og senere med Lakridsen + mor (og måske mosteren + bebs) og endnu senere gymnastik med Møvsen. Så endnu en lang dag med masser af glæde venter.

Imorgen henter jeg Sofia inden hendes lur, for idag da jeg afleverede var alle mand syge, altså ikke børnene, men de voksne, 4 voksen + en på ferie fra 2 stuer. pyha, og så på en onsdag hvor jeg først kan gå kl 14.30, ellers havde jeg jo hentet hende før. og da jeg tvivler på at alle er raske imorgen tænker jeg at så henter jeg hende så vi kan nuppe en fælles lur hjemme i sengen. LIge imorgen kan jeg desværre ikke have hende med, da jeg skal have valgfagsorientering, så den går nok ikke at skulle forklare 7 + 8 årgang hvad de kan vælge af ting til næste år, samtidig med at Sofia gerne vil tegne og lege osv osv osv. for ellers var hun skam kommet med.

Da jeg havde hentet hende idag skulle der først handles i netto, det klarede vi hurtigt, og så skulle vi lige kigge lidt nærmere på den legeplads faren havde fundet ved kontoret. det var et hit, så tænker at jeg aldrig mere kan køre ned og hente Mikael eller noget andet på kontoret sammen med Sofia uden at hun skal over og lege.

her lidt skud fra en hyggelig tur

dsc00346_resize

dsc00348_resize

dsc00350_resize

dsc00357_resize