Oprydning og weekend tur

Lørdag formiddag kørte vi Sofia til Faxe. hun skulle på weekend hos farfar og Lotte. jubii. Efter lidt morgenbrød og farvelvinkning (mest fra vores siden, Sofia var i fuld gang med legen). Vi kørte hjem og gik igang med weekendens gøremål. vores ekstra værelse havde efterhånden udviklet sig til et meget proppet rum, med en masse skrammel og kun lidt som reelt skal gemmes, så nu skulle det være oprydsningstid, desuden havde vi fået nye møbler til stuen hvilket betød at der skulle trækkes kabelbakker og ordnes en masse ting, så hele weekenden er brugt på opryning og ordning af småting. men nøj hvor er det skønt nu. Lørdag aften havde jeg dog en dinner-date med nogle af tøserne fra jobbet, det var super hyggeligt. Sofia blev hentet her til aften og har haft en skøn weekend med besøg i Næstved zoo og hygge med farfar og Lotte. Vi fik mad inden vi kørte hjem og puttede prinsessen i seng. og nu vil jeg joine hende, for jeg er godt nok træt, og trods at vi har fået ordnet en helt masse denne weekend, så er jeg alligevel lidt ærgelig over at det er mandag imorgen.. kunne godt bruge en weekenddag mere. til nattøjshygning

lover der snart kommer billeder igen 😉