Total hyggelig fredag :)

Så blev det endelig weekend… de sidste timer gik hurtigt. fik lidt lækker kage for at fejre en kollegas 60 års føsdag. mums mums.

Da jeg havde fri skyndte jeg mig hjem, pakkede et par tasker med div ting til mor og barn, satte kursen mod vuggeren og så afsted til en veninde i Glostrup. Hendes datter Katrine og Sofia leger så godt sammen, og idag var ingen undtagelse, der er leget med klæudtøj, køkken og dukker og fjollelege. vi har gået lækker mad og masser af hygge. og 19.30 kørte vi hjem mod x-faktor. efter hyggeligt bad…úha jeg vil gerne have et badekar 🙂

NU er der set xfaktor og jeg er så småt på vej iseng. imorgen skal vi ud til endnu en ynglingsveninde, Maia + familie til formiddags hygge leg.

Det går stadig i høj grad den rigtige vej i forhold til surhed og hissiprop-anfald fra både Sofia og moarens side. den anden dag lagde hun sig ned p gulvet efter hun fik nej til et eller andet. hun sagde ikke noget, lagde sig bare ned, spurgte hvad hun lavede, hun sagde “jeg er sur muuuar” jamen det er jo helt ok, snakkede om at man gerne må være sur. og hun er faktisk holdt op med at slå, og skælde ud… og alt råberriet er væk. det er SÅ skønt. Det giver bare Så m eget mere overskud til at opretholde den gode linje, for kan jo se at de ekstra kræfter blir belønnet.

Her et lille shot fra dagens klæud leg… skal vist til at have gang i symaskinen 🙂 for nøj hvor hun hyggede sig

Prinsesse Sofia

Prinsesse Sofia