Øretjek, arbejde og min lille store pige.

Idag har vi været ved ørelægen og få tjekket om drænene sad som de skulle, det gjorde de heldigvis. Sofias øre har jo væsket de sidste par dage, så vi fik en recept på dråber til det, og så skal det vaskes med saltvandspipetter (dem jeg plejer at bruge til hendes næse) så drænet ikke stopper til. SÅ afsted med os på apoteket. og 160 kr fattigere var vi udstryret med øredråber og saltvandspipetter… det var så dårberne der var de dyre…120,-. så 2 gang 3 dråber i det væskende øre i 10 dage skulle gerne fjerne det. Men det viser jo så at det virker som det skal, for som ørelægen sagde, ellers havde det jo siddet der inde og måske givet mellemøres betændelse.

Min dag på job har været stille og roligt. min 6 klasse kører projekt på biblioteket så jeg er der mest som vejleder, da der allerede er undervisningsmaterialer osv til dem, skønt. Imorgen blir en noget længere dag, men dog ikke med super meget forberedelse, det er nemlig lavet.

Da jeg hentede Sofia idag. var hun glad og sad og spiste eftermiddags mad. hun skulle altså lige spise færdig inden vi kunne køre. Og idag er så første dag hvor hun spiser med de store. dvs hun sidder ved det lave bord på små skamler og skal selv øse op osv. øj hvor blir hun bare stor. hvor er min lille bitte baby henne. kan slet ikke forstå at vi snart er på vej mod børnehave (ok tidligst om ½ år), men det er rigitg godt for hende at hun nu er i storbørnsgruppen, hvor hun laver ting som er mere målrettet hendes alder og kunnen.

Aften putningen er gået rigtig godt idag, en sang bog og natnusning og en tår vand, så sov hun.

og nu vil moaren følge efter

p10209431