En dag i Sofias tegn

Dagen idag har været helliget Sofia. Ferien lakker mod ende, og med den starter hverdagen igen, hverdagen hvor der tit er lidt for lidt tid og lidt for mange opgaver. Nøj hvor har jeg nydt de sidste dage, hvor der bare har været tid, tid til at det vi ikke lige når til hverdag. men det er vel netop det ferier er til, at få genopladet  batterierne.

Tilbage til en hyggelig dag. Kl 10 kom Lone og Magne fra min mødregruppe. de har endnu ikke set huset, og det var alt for længe siden vi havde set hinanden. Ungerne fik leget og hygget og vi voksne fik snakket om alt mellem himmel og jord, godt med lidt catch up.

ved 15 tiden havde ungerne leget af, sovet og fået mad af flere omgange. Sofia og jeg indtog sofaen med disney playhouse, te og tæpper. hyggede os frem til ved 17.30 tiden hvor det var tid til lidt mere mad. Først lidt øllebrød, og så lige lidt mere rugbrød. da hun havde set “små Einsteins” var det nattøj tid, hyggede lidt mere i sofaen med bøger, Mikael ringede på vej hjem fra fodbold, og Sofia fik en laaaang snak med ham. på et tidspunk går nogle lys på bordet ud, Sofia siger ” se far, se de slukkede” veder telefonen mon lysene mens hun forsat siger se, se, se. ellers blev der snakket om lidt mellem himmel og jord.

efter ca en times tid, mange bøger og endnu flere sange var det puttet og godnat tid.

har set x-faktor. læst lidt spændende blogs rundt omkring og er nu så småt ved at gør klar til at gå i seng. imorgen venter endnu en dag med ferie og hygge.

Godnat læsning..

Godnat læsning..