Mere sne…

Dagen startede med tilberedesle af “krutuglegrøden” og det tar lidt længere end alm havregrød, men det blev nydt med velbehag. Planen have jo været en tur i zoo, men vi stod op til enormt meget sne (ok efter dansk standard), så tanken om 40 km på motorvej til zoo og så lige 40 km hjem var ikke så tiltrækkende, så turen er udskudt… til en solskinsdag.

Istedet gik turen til Netto for at få handlet til den næste uges tid, ok måske ikke et super bytte, ville meget hellere have været i Zoo. men vi fik handlet, uden alt for mange impulskøb.. er altså ufatteligt hvor meget netto kan byde på af ting man slet ikke vidste man manglede. ellers har vi hygget resten af formiddagen, og nu er frokosten indtaget i selskab med disney playhouse.. ok måske ikke super pædagogisk, men der skal være plads til hyggedag i sofaen.

Sofia tuller lidt rundt og nusser her inden hun skal ind og putte.

Dræn- status, der er ikke kommet ret meget snask fra øret (fik afvide at det kunne godt flyde lidt), hun har kløet lidt i ørene, men ellers har hun om muligt være endnu mere glad og tilfreds (ok meget stædig og grænsesøgende) end normalt. hun har sovet i egen seng, hvilket vi har haft lidt op og ned ture med. hun har sovet meget i vores seng mens hun var syg, og ofte kommet ind midt på natten. jeg har ærligt ikke gidet tage kampen, for har vurderet at det pt ikke er en kamp der skal tages. hun har haft ekstra behov for tryghed og nærhed om natten, og så er det det hun får. men indrømmer at det er skønt at få sin seng for sig selv igen, ikke at skulle sove med en hæl i øjet. Og så igen, det er alligevel hyggeligt når hun som  imorges kaldte ved 5 tiden ” muar, muar… gerne ind i din seng, gerne ind og putte” og ja der kommer også meget mere sprog nu her. altså ikke i forbindelse med drænet, bare sådan generelt. men det har da i alt fald ikke en dårlig virkning på sproget at hun nu har fået det.

 

om lidt står den på middagsputning for den mindste og bog og tehygning i sofaen for den store. Eftermiddagen byder måske på biblioteksbesøg, eller bare en tur på kælkebakken.. faren har lovet at der skal bygges snemand når han kommer hjem. vi håber det ikke er for sent så der skal pandelamper tilp1020905