Super Sofia, dræn og kælketur

p1020880Endnu engang har vores lille prinsesse bevist at hun bare tar verden i stiv arm. Hun blev en smule ked da hun skule ligges ned og have maske på (narkosen), men holdt hende i hånden og så fald hun stille hen, Mikael var også med og tog det hele ret pænt, havde jo ellers regnet med at skulle stå med det alene, så dejligt at han var med, ikke fordi det var slemt, men bare fordi. så satte vi os ud i venteværelset og ventede 5-6 min hvorefter hun kom ind i et andet rum og vågnede op, mens vi så var det. det var dejligt hurtigt. hun var ikke mange sekunder om at spørge efter et pølsehorn (havde spurgt efter det da vi kørte forbi bageren på vej til ørelægen), hun var glad og klar igen med det samme.

Da vi kom hjem stod den på pølsehorn, juice, tegnefilm og hygge i sofaen. ved 11 tiden tog hele familien tøj på og smuttede over på nissebjerget og kælkede en times tid. nu er der spist frokost og Sofia er puttet til lur. mens jeg får lidt til til at rode lidt med den nye blog.

p1020897

3 tanker om “Super Sofia, dræn og kælketur

  1. Hej Karina, så fik jeg kigget herinde hos dig, og tilføjet sitet til mine..Hun er godt nok også en lille mus, hende Sofia. Skønne øjne hun har, hun ligner sådan en lille stærk, men betænksom tulle..

    Og så er bloggen da allerede ved at tage form kan jeg se, vi glæder os til at følge udviklingen.

    Knus Louise og Filippa!

Der er lukket for kommentarer.