Hverdagens kalden

Så blev det aller første dag i en helt nyt år, et nyt og ubrugt år som venter med masser af oplevelser og glæder. Igår takkede vi af for året der er gået, takkede af med 2008, som er et år der for vores vedkommende har være fyldt med utrolig mange glæder, mange sug i maven, mange nervepinende timer/dage og mange skønne stunder. Vi startede året med at håbe på at sælge vores lille rækkehus i Bjæverskov, først troede vi den var der, havde fundet det hus vi gerne ville bo i og sat alle maskinerier igang, for så at blive skuffes og måtte vente lidt endnu, men endelig i april/maj lykkedes det at få to handler i hus, først salget af vores og så købet af vores nye hus i Herfølge, At det hele kom til at gå op i en større enhed var mere end nogle af os havde turde håbe på da handle tilbage i jan/feb gik i vasken. Men handlet blev der. Og så var vi klar til bryllup…. eller næsten, der skulle lige fjernes en pool, og tusind tak til alle jer som var med at give en hjælpende hånd. 2008 har også være året hvor jeg endelig ble færdig med min uddannelse, og nu kan kalde mig skolelærer, og da lykke endnu ikke var færdige med at smile vores vej, fik jeg job med det samme på Hastrupskolen, et job som jeg er uendelig glad for. Den største begivenhed for vores vedkommende har været vores bryllup den 16 august. En dag der var så smuk og rørende at det var helt overvældende, ALT var bare helt perfekt, og hvor er jeg glad for at vi endte med at holde det hjemme. trods meget forberedelse, meget oprydning og meget planlægning, så var det bare det helt rigtige for os. og tak til alle jer som var med og fejre os (jeg håber at alle har fået takkekort med post og de ikke er gået tabt). Efteråret er gået med en del sygdom i det lille hjem, men vi har klaret den og er alle friske igen.

Dagen igår, årets sidste, er for nogle meget speciel og for andre helt ligegyldig, da vi for efterhånden en del tid siden begyndte at snakke om nytår, havde jeg ikke de store forventninger eller krav, lidt god mad, lidt godt selskab og ellers bare stille og roligt. Og sådan blev det. Maria, Henrik og Johannes kom og var med at takke af for året som er gået. og endnu en gang havde vi bare en fantastisk hyggelig aften. ungerne hyggede fra første sekundt, legede bare stille og roligt. spiste lidt mad og vi voksne kunne snakke, spise og hygge. ungerne gik omkuld omkring 22-22.30 Sofia er ikke så vild med fyrværkeri, så hun kom ret hurtig ind igen da mænnerne og ungerne var gået ud lidt før tid for at fyre en raket af. kl 00 sov de begge sødt og vi kunne skåle det nye år velkommen.

 

Og nu sidder jeg her, 1 januar kl lidt fortidligt, Sofia ser “bjergkøbing grandprix” og er helt solgt, mens jeg sidder med en stor mætheds fornemmelse, en mæthed fra året som er gået, hvor der bare er sket så meget at det til tider har været svært at fordøje det hele på en gang, men fordøjet er det, gemt og husket er alle de skønne dejlige stunder vi har haft sammen med hinanden, venner og familie. Samtig mærker jeg sulten komme snigende, sulten efter alt det som venter på os her i 2009. og måske en lille snært af “bekymring” (brugt i mangle af bedre ord), for kan 2009 overhoved blive lige så godt og fyldt med gode minder som 2008, det er i alt fald sikkert at der vil ske meget. vi skal hilse velkommen til endnu en masse små babyer, nogle er allerede kommet til Elisa (Maias lillebror) Luca ( Camilles lillebror) og Laura ( Mads som er Mikaels studiekammerats andet barn) og Johan (Lauges lillebror, selv om han jo er fyldt 1 år nu), og her i 2009 bliver Johannes storebror, og Magne skal også være storebror, ja vi er vist efterhånden de eneste der ikke har fået eller pt skal have nr 2. Til en start tænkte jeg hvad så nu, er anden rundte så begyndt, og ja det er det for nogle. men ikke for os, Vi er begge enige om at vi slet ikke er der hvor vi har lyst til en mere. Vi nyder Sofia, nyder at det bare er hende, og nyder hvor meget hun kan for hver dag der går. Så 2009 er i alt fald ikke året hvor vi hopper med på baby bølgen. Pt ved jeg slet ikke OM vi hopper med, det må tiden vise. En klog person sagde den anden dag til mig at det rigtige tidspunkt for at få et barn er når man har lyst, og da vi ikke har det er dette ikke det rigtige tidspunkt 😉 Men jeg glæder mig til at følge alle de nye små bebser og deres mødre.

 

Men da vores hus lige pt ligner efterladenskaberne fra en pinjatafest og sulten efter mad begynder at trænge sig på, vil jeg slutte af, sige tak for 2008 og velkommen til 2009.