Fødselsdag og Fødsel

P1020093

 

 

Ja og næsten samtidig. vi har jo ventet pændt på hvornår præcis det var Maia skulle være storesøster. til dem af jer som ikke kender Maia, så er det Sisse og Rasmus datter, og Sofias ynglingsveninde. Sisse havde haft veer 2 nætter i træt her i weekenden, hvorefter det var gået i sig selv igen.. æv æv. men vi var jo glade for at de alle 3 kom til Sofias børnefødslesdag om søndagen (måtte dog lige sende en sms om de kom, uden det virkede for snagende i om bebsi var kommet til verden). Og så stod den ellers på boller,kagekone, varm cacao og rigtig hygge. Sofia var helt i sit es og pakkede gaver ud sammen med Sisse (tak for hjælpen). Tusind tak for de fine gaver, de er virkelig et hit.

Natten til mandag fik vi så en dejlig sms om at Maia endelig var blevet storsøster, kl 00.54 til en sund og velskabt dreng. Tirsdag eftermiddag var vi på barsels besøg hos den nybagte familie i Strøby Egede. Sikke fin og lille han er og dufter dejligt af baby. Maia var den stole storesøster og fik en fin bog om det at være storesøster (Sofia havde glædet sig hele ugen til at give hende gaven, fra vi købte den, har hun gået rundt og sagt “gave, Maia, lillebror og støresøster”. ) Sofia fik også aet og nusse lille Elias som han skal hedde.

 

Ellers har ugen bare været travlt fyldt op med møder og aftaler på skolen. Igår kørte vi til mormor og spiste. Sofia var blevet hentet af mormor kl 15, men havde ikke ligefrem været klar til at at det var mormor der skulle hente “ nej moar hente” sammen med gråd var hendes reaktion…men det hjalp da de skulle hjem og spise småkager og hygge. Lige om lidt er jeg på vej ud af døren for at hente Sofia og så afsted til gymnastik, efter gym. er vi inviteret til mad hos Gitte og Morten. skønt ikke at skulle lave mad 😀

 

Imorgen er det så næsten weekende, i alt fald for nogle, jeg har nemlig også arbejde lørdag, iform af en klippe klister dag på skolen, fra 9-13. det er så en bytter mod at vi får juleferie allerede den 19 dec, frem for at skulle på job om mandagen (d 22) så det er u bund og grund ret ok. Søndag skal vi ud og fælde juletræ og hygge med farfar + hele familien.

 

Glæder mig tl at komme hjem lørdag fra job, for så skal der julepyntes og hygges. Er så småt ved at komme i julehumør, og gør alt for ikke at blive julestresset. bla er aftalen at vi får byttet gaver med hele familien inden juleaften, og så er der en aften med gaver. sidste år hvor vi var ude i at holde 4 dage med mad, gaver og familiesamvær var bare for meget. ikke kun for Sofia, men også for moaren. desuden har vi valgt at 1 juledag er hellig, hjemmelig hygge i nattøj og gavekigning. Desuden holdes julen hos os i år. hvilket også er dejligt.

 

 

Her lige lidt billeder fra i søndagsP1020082Dansehopsasa

 

 

 

P1020090

 

P1020096

 

P1020100