At starte på en ny……

p1010786 

…Altså dagbog, eller blog, som dette jo er.
alt for længe har jeg lovet en ny hjemmeside. men da jeg jo stort set kun bruger dagbogen, og lidt fotos-sider, har jeg valgt som mange andre at prøve med en blog istedet. Først og fremmest fordi det er GRATIS, det er nemt (og det er hjemmesiden egentlig også), men igen det er GRATIS 😉

en tak til Sisse for inspiration i form af hendes blog, ellers have jeg nok stadig rodet rundt med hjemmesiden, men tak tak for inspiration og for at lede mig “på rette vej”.

Nå men hvad sker der så her i vores lille liv…. ja der er som altid en masse projekter i gang og masser at se til. I sidste uge fik vi vores fine flagstand, og i weekenden fik vi plantet æbletræ, velkommen hos familien Danmark…. and i like it 😉

jeg er stadig super glad for jobbet, føler jo jeg har det bedste job i verden (for mig) ellers ville jeg ikke blive der. glæder mig til at komme på arbejde hver dag. til at møde mine kolleager, til at være sammen med ungerne og ja så glæder jeg mig RIGTIG meget til Ferie, fredag kl 12.50. For selv om det er dejligt og skønt, så er det også hårdt, hårdt at have ansvar, hårdt at møde mange folk, hårdt at være på og hårdt at være mig… men hårdt på den rigtig gode måde. At kunne gå i seng efter en lang dag med et smil på læben og lukkede øjne inden man rammer puden, det er lykken. Jeg ved at statistisk er der 20% risiko for at jeg ikke er lærer om 2 år, men det betyder også at der er 80% chance for at jeg stadig er her om mange år 🙂

Og nu vi er ved det med ferie… så kører vi lørdag morgen mod grænsen og Berlin. Blir den første ferie vi har haft sammen i år, og den første rigtige ferie Mikael får i år.

over and out, håber i hænger på i fremtiden