Svømmehals tur :)

Æv for et regnvejr det var igår, ok vi skal ikke klage, for nu har der været sne SÅ længe, og regn betyder trods alt plusgrader, men igår formiddags var det bare så trist og regnede så den tur jeg havde regnet med vi skulle ud og gå blev aflyst, og istedet stod den på indendørs hygge, dvs igår blev det til ret meget film og tv kigning, og da vi havde fået frokost var Sofia faktisk ret sur, tillægger det at vi dels var meget inde uden ret meget at finde på og dels mange timers tv. Så efter hurtig snak med Mikael fik vi ved 15 tiden pakket en taske og blev hentet en halv time senere og tog et smut i Køge svømmeland, det var et hit og surhed og stædighed forsvandt helt. skønt. Vi var i vandet i lidt over en time, klokken nærmede sig 18 og jeg havde heldigvis smurt en madpasse til den lille dame, som hun fik mens jeg fik badet og taget tøj på selv. Hjemmeigen fik hun lov at spille lidt “silke” (pixilines lillesøster) det er et spil vi købte for noget tid siden i netto (til pc’en) og Shit hvor hun overrasker, gang på gang. altså Sofia. hun har da efterhånden helt styr på det med at bruge musen og spillede faktisk selv spillet. Vildt syntes jeg. lidt i 8, var det godtnat og sov godt, og hun fald i søvn med det samme. Vi fik set LOST som er en serie vi har fulgt med dengang den startede, men gik så lidt i stå, men altså 3 afsnit blev det til, vi er igang med 5 sæson, og spændingen er tilbage, selv om der er mange tråde at holde styr på.

Og så glemte jeg da lige en vigtig ting. Tirsdag kom min dejlige mand hjem med blomster, helt uden anleding. Det sker ikke tit, men nyder når det gør. Og værdsætter at han gør det sådan en dag helt uden anledning, er ikke den store fan af fx valentinsdag, eller jo jeg syntes den grundlæggende ide, med at sige at man holder af hinanden fx ved at sende kort, ikke kun til den man elsker, men alle dem man holder af og har i sit liv. men hele konceptet med blomster, dyre gaver, frieri osv det er altså ærlig ikke lige mig, det med at man SKAL gøre noget den dag blir lidt kunstigt. Syntes man skal gøre det når man lyst og overskud istedet. Men mine fine blomster står altså nu smukt på vores spisebord. Tirsdagaften var vi inde og drikke kaffe med en helt masse venner på Vanilla, og fik en super glædelig nyhed, Peter og Charlotte har været i Afrika og dernede er de blevet gift, super smukt og romantisk, helt igennem fantastisk. har set lidt billeder og ihh altså. Tænker på at der er så mange måder at opleve den helt specielle dag på, og deres var bare så smuk og perfekt for dem.

billeder2

Idag har vi været på udflugt itl børnehaven for at hente fodernøglen til weekendes fodervagt, bagefter lidt handleri i brugsen og så hjem. i aften kommer Sofias gudmor Lene og hendes Kæreste Dennis, vi glæder os så meget, især til at se hvor rund hun er blevet, for til sommer kommer der nemmerlig endnu en lille prinsesse:)

Igår fik jeg også lavet lidt hjemmelavet musli, som blev nydt til morgenmaden sammen med yoghurt og hindbær (glæder mig til foråret kommer og jeg kan få plantet nogle flere hindbærbuske)

Det er faktisk nemt at lave selv:

Musli:

3-4 dl havregryn

2-3 spsk rørsukker

mandler eller andre nødder

solsikkefrø

En pande tændes, havregryn + 2-3 spsk rørsukker hældes på panden, tilsæt evt hakkede nødder, solsikkefrø eller andet. rør rundt mens dethele ristes, indtil det har en fin gylden farve, hæld over på bagepapir og lad køle af. Jeg har ikke tilsat rosiner, men har istedet en pose tranbær som man kan putte lidt i af hvis man har lyst. billeder3